Κέντρο βοήθειας
Βοήθεια · Λογαριασμός

Διαγραφή του λογαριασμού μου

Διαγραφή του λογαριασμού μου: οθόνη εφαρμογής

Η διαγραφή ξεκινά μια περίοδο 30 ημερών κατά την οποία μπορείς να επαναφέρεις τον λογαριασμό.

Το πλήρες άρθρο έρχεται σύντομα.